Hienoja arvosteluja Täydellinen päivä -levylle!

JUHLAN PAIKKA!!! Nimittäin… kun aloin tehdä tätä albumia, toivoin että siitä tulisi monelle ihmiselle merkityksellinen, nostattava hyvän fiiliksen levy, joka kestäisi kuuntelua. Nuo tavoitteet asetin itselleni. Nyt on ollut ihan järjettömän hienoa ja palkitsevaa lukea kommentteja ja viestejä. Kiittää tuloo.

Ja kieltämättä nämä ensimmäiset vastaan tulleet arvostelutkin ovat saaneet Kleemolan äiteen pojan kiljahtelemaan riemusta.. :) Alla muutama sitaatti noista.

Ai niin – tänään sain vielä herätä tekstariin: ”Ranskalaisin viivoin” on radio Suomen soitetuin kappale!  Siis – juhlan paikka!!

Ana

 

”Kleemola ei ole tyytynyt albumillaan ’ihan hyvään’ lättyyn, vaan on valinnut mukaan vain todelliset helmet.”
– Turun Sanomat

”Levyllä kuullaan svengaavaa suomipoppia, jota höystetään monin paikoin soulin vivahteilla. Kleemolan oma pääinstrumentti on piano, joka tuo soitantoon täyteläisyyttä. Melodioissa on tarttuvuutta ja ilmaisun raikkautta. Sovituksissa ylletään lähes fanfaarisiin mittoihin. Täydellinen päivä ei jää tarttuvien biisien kavalkadiksi, vaan on ehyt kokonaisuus, joka vain paranee useamman kuuntelukerran myötä.”
– Keskisuomalainen

”Niklas Nylundin tuottama Kleemolan kolmas pitkäsoitto äänitettiin luomuna, ilman kummempia kikkailuja. Taiteilijan notkea poprock on ennen kaikkea hyvän mielen musiikkia.”
– Pohjalainen

”Studiossa on ollut joukko taidokkaita muusikoita. Imelyys on karsittu pois ja taustat muodostuvatkin perin jämäköiksi. Täydellinen päivä on lähes täydellinen albumi.”
– Salon Seudun Sanomat